top of page

fre. 15. mai

|

Zoom

Årsmøte i DansINN

Bli med på DansINNs aller første årsmøte!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Årsmøte i DansINN
Årsmøte i DansINN

Tid og sted

15. mai 2020, 16:00 – 18:00

Zoom

Gjester

Om arrangementet

ÅRSMØTE

Velkommen til DansINNs aller første årsmøte, fredag 15.05 kl16-18. Pga Covid-19 vil årsmøtet i år bli avholdt via den digitale møteplatformen Zoom. Programmet er lett å laste ned på pc og mobil. Har du spørsmål om hvordan Zoom fungerer, ta gjerne kontakt med oss.

Vi håper at vi kan samles fysisk ved en senere anledning, der vi kan gå grundigere gjennom DansINNs arbeid og om vi er heldige ta en liten dans :)

Saksliste og dokumenter vil bli sendt ut en uke i forkant.

Uavhengig av restriksjonene, gleder vi oss til DansINNs første årsmøte og vil legge til rette for litt digital strekk, bøy og kaffepauser.

Link til møtet: 

https://us02web.zoom.us/j/6550521431  

Om du ikke har brukt zoom tidligere, husk å laste ned programmet i forkant av møtet. Logg gjerne inn 10min før møtet starter, så vet du at alt fungerer.

STYREVERV I DansINN

Ønsker du å engasjere deg i DansINNs arbeid og sitte i styret som styreleder, styremedlem eller vara? DansINN har i dag et interimstyre, og styret som skal sitte det neste året vil bli valgt under årsmøtet av medlemmene. Kandidater bes forberede et lite innlegg om seg selv, som vil bli presentert under årsmøtet. Ønsker du å bidra til å samle, løfte og styrke dansefeltet i Innlandet; meld din interesse til maria@dansinn.no for mer informasjon.

MEDLEMSKAP

Husk at det kun er medlemmer som har stemmerett ved årsmøtet. Er du ikke medlem? Meld deg inn da vel :)

Alle dansekunstnere (dansere, koreografer og pedagoger) med godkjent utdannelse som bor, virker eller har tilknytning til Innlandet kan bli medlemmer. Yrkesutøvende på profesjonelt nivå uten godkjent utdannelse, kan innvilges medlemskap etter styrets/daglig leders vurdering. Offentlige og private institusjoner og kulturaktører med tilknytning til dans i Innlandet kan også bli medlem.

Alle medlemmer har rett til å delta på årsmøte, har stemmerett og er valgbare til tillitsverv i foreningen. Årsmøtet er foreningens høyeste myndighet, og som medlem kan du være med og påvirke DansINNs fokus og strategier for dansekunst i Innlandet. Mer info og søknad om medlemskap: https://www.dansinn.no/om-oss 

Arrangement for årsmøtet på facebook: https://www.facebook.com/events/219789112426092/ 

Vel møtt! Vennlig hilsen oss i DansINN

Dele dette arrangementet

bottom of page