top of page

MEDLEMMER

BLI BEDRE KJENT MED VÅRE MEDLEMMER
Juliane, EBJ foto
JULIANE BAY

Juliane eier og driver Loftet dansestudio i Sør-Fron. Hun er utdannet danser, koreograf og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler fra Circle Dance Academy i Oslo, og har i tillegg erfaring fra både jazz, ballett og moderne fra danselinja ved Vinstra Videregående skole.

Med en enorm lidenskap for dans, og mennesket bak danseren er hun opptatt av at alle skal føle seg sett og inkludert. Hovedgrunnen til at hun forelsket seg i hiphopkulturen er at den dyrker ulikheter mer enn likheter. Dette gir både små og store dansere muligheten til å utvikle en helt unik selvtillit og selvfølelse i et samfunn som er preget av sammenligning, stress og press.

 

Loftet underviser kun i hiphop og urbane dansestiler, og har i snitt 350 elever hvert semester fra Lillehammer i sør til Sel i nord. Utenom semester på Loftet underviser Juliane også rundt omkring på forskjellige barne- og ungdomsskoler i distriktet. 

 

Juliane mener at teknikk og grunnforståelse for dansestilen man fremfører er viktig, men ingenting trumfer danseglede og uttrykk av ekte følelser - det er først da at dansen når ut til publikum og inni hjertet.

 

Kontakt: julianebay@loftetdansestudio.no

Hjemmeside: http://www.loftetdansestudio.no

IG og FB: "loftetdansestudio"

LIVE VISDAL

Live gikk på Trøndertun fhs og Spin Off forstudium i dans, før hun tok BA i utøvende dans med integrert PPU ved Universitetet i Stavanger. I 2019/2020 tok hun årsstudium i kulturprosjektledelse på Hinn Lillehammer. 

Etter endt utdannelse har hun jobba som dansepedagog i ulike kulturskoler i Gudbrandsdalen og på danselinja på Vinstra. Hun er utøvende og skapende danser i ulike prosjekter i samtidsdanslandskapet. I 2019-2021 er hun inspisient på Rock of Ages Ungdomsmusikalen på Otta. Live er aktiv folkedansar i Vågå spel- og dansarlag, og har Folkedansprosjekt i 5.kl i Vågå og Lom.

Kontakt: live.visdal@live.no
Facebook: https://www.facebook.com/live.visdal/

Foto Live Visdal av Ingeborg Bjerke Styv
Tena. Foto av Hnk Ivan pl zajc.png
TENA FERIC DOKMANOVIC

Tena har i mange år vært ansatt som profesjonell ballettdanser ved det kroatiske Nasjonalteateret. Hun har danset i forestillinger som Svanesjøen, Nøtteknekkeren, Romeo og Julie og Giselle.

 

Hun er for tiden ansatt som ballettpedagog ved Lillehammer og Gjøvik Dansesenter. 

Kontakt: udruga.bird@gmail.com

CAMILLA "MILLA" T ULSAKERHAUGEN

Camilla er oppvokst på Dokka og har bakgrunn fra Rytmisk Gymnastikk. Hun er utdannet innen Hip Hop ved Hotstepper og Flow dance Akademiet i København og Flow High Level i Paris. 

Camilla har jobbet freelance som utøver, koreograf og danselærer i Land, Toten og Oslo de siste 8 årene. Mange av prosjektene hun jobber med i Innlandet er med Fairytales Showcrew (Dokka) og HeidiShow (Toten). 

Kontakt: Camilla_ulsakerhaugen@hotmail.com 

Instagram: Camilla_milla_t

Camilla foto Henning Iversen (1).jpg
Ingeborg Bjerke Styve.jpg
INGEBORG BJERKE STYVE

Ingeborg er en Oslo-basert dansekunstner, oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen, og med videre tilknytning til både Lillehammer, Gjøvik og Hamar i Innlandet. Selv om hun har base i Oslo, ligger hjertet tett til innlandet og hun har ved flere anledninger tatt med sine kunstneriske prosjekter «hjem» dit.

Hun startet tidlig med dansen som 5 åring, ved Lillehammer Ballettskole (nå Lillehammer og Gjøvik Dansesenter) og så seg aldri tilbake. Hun har utdannelse i dansekunst og koreografi fra Skolen for Samtidsdans i Oslo (nå Høyskolen for Dansekunst), og en 4 årig BA i Dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger. Ingeborg jobber både skapende og utøvende innenfor flere prosjekter og er co- grunnlegger av det skapende dansekunst-kollektivet KOLLEKTIVNI, i tillegg til å være prosjektleder og pedagog ved nysatsningen Rom For Dans UNG i Oslo.

Hennes kunstneriske arbeider springer ofte ut fra kinestetiske opplevelser, ulike oppfatninger av rom og interaktivitet. For øyeblikket interesseres hun veldig av alternative scenerom og sted- spesifikt arbeid. Kunstnerskapet hennes bærer tydelig preg av dette, hvor hun søker etter å utfordre og transformere scenerommet og publikums oppfattelse, opplevelse og interaksjon i det. Dette kommer godt frem i prosjektet Hidden Treasure Project, som hun hadde premiere med i Emanuel Vigelands Museum, sommeren 2019. Videre krysser hennes kunstneriske interesse mange disipliner i tillegg til dans. Hun bruker foto og video som en aktiv del av sin kunstneriske praksis og har jobbet som kinematograf og fotograf ved siden av og innenfor dansekunstarbeidet i flere år. Hun er veldig opptatt av interdisiplinært samarbeid med andre kunstnere og anvendelse av ulike felt og disipliner i arbeidet sitt.

Kontakt: ibjerkestyve@gmail.com
https://vimeo.com/ingeborgbs
https://vimeo.com/kollektivni

INGVILD MARSTEIN OLSEN

Ingvild er oppvokst i Brumunddal og arbeider nå som selvstendig dansekunstner i Norge og London. Ingvild har sin utdanning fra Trinity Laban hvor hun i 2016 mottok en Master i Dance Performance og i 2015 en BA i Contemporary Dance. Med en stor interesse i utøvende og medskapende arbeid har Ingvild blant annet jobbet i mindre og større produksjoner, alt fra improviserte, til dels improviserte og detaljerte koreografier med bl.a Katrine Kirsebom (CODA 2019), Rahel Vonmoos, Theo Clinkard, Mattias Sperling og Dog Kennel Hill Project.

I Ingvilds skapende arbeid samarbeider hun ofte med flere kunstnere hvor hun bl.a har utviklet forestillingen 'SMACK', et multimedia verk som har turnert i Sveits, Norge, og i 2021 skal turnere i Storbritannia.

Som dansekunstner fra Brumunddal tar hun aktivt del i det profesjonelle dansefeltet i Innlandet. I 2019 arbeidet hun med Panta Rei Danseteater som utøvende danser, koreograf og koordinator i TILT. I år begynner hun et nytt spennende DKS prosjekt i Innlandet, i samarbeid med flere kunstnere. Ingvild har også vært med på SIB, Dans på stien, R.E.D og MOVE dansefestival.

Kontakt: Ingvild.m.olsen@gmail.com

Hjemmeside https://ingvildmolsen.wixsite.com/danceartist/about 

instagram: ingvildmarstein

Olivia_Ingvild_CamillaGreenwell_1285.jpg
Inga Moberg av Lise skjæraasen.jpg
INGA LU ZHONG CAI DÆHLI MOBERG

Inga er studentmedlem og studerer på Høyskolen Kristiania Instituttet Dansehøyskolen, hvor hun tar BA i dans med pedagogikk. Hun gikk på danselinja på Stange vgs og danset på PS:Dans og gjennom dette, deltatt i flere dansearrangementer i Hamar og omegn. 

Siden hun er oppvokst i Hamar har hun stor interesse for dansemiljøet i Innlandet, selv om utdanningen foregår i Oslo. Hun har mest erfaring innen de sceniske dansestilene, og i tillegg litt erfaring fra hiphop, breakdance og steppdans. Inga synes det er spennende å kunne utforske og jobbe på tvers av stiler, og er alltid interessert i å prøve noe nytt! 

Kontaktinfo: inga.zhong@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/inga.zhong

MARGARITA GARCÌA MÜNZER

(Vara 2020-21)

 

Margarita startet ballettutdanningen i hjemlandet sitt; Bogota-Colombia ved Anna Pavlova Balletskole.  Under hennes grunnleggende opplæring ble hun godtatt ved San Francisco Ballet School i 1994 og 1996 for å delta på deres intensivkurs (2 måneder). I perioden 1996 til 1999 fortsatte hun sin balletundervisning i Colombia og Cuba ved Anna Pavlova Ballettskole i Bogota og den Nasjonale Balletskolen i Havanna. 

 

I 1999 hun ble engasjert som solist ved Anna Pavlova´s Balletkompani i seks år. Hun var også gjestesolist ved Operaen i Bogota i perioden 2000 - 2002 og Hoveddanser (Principal Dancer) ved Bogota Distrikt Dansekompani i 2003 - 2004. Hun har danset flere hovedroller som Kitri i Don Quixote, Sukkerfeen i Nøtteknekkeren, Prinsesse Aurora og Lilac Fairy i Tornerose og Juliet i Romeo og Juliet. 

I 2009 flyttet hun til Norge, og har jobbet som dansepedagog ved Lillehammer og Gjøvik Dansesenteret i perioden 2011 - 2019 og siden januar 2020 er hun engasjert som ballettlærer ved PS Dans i Hamar.

Margarita er også utdannet kunstner og industri designer. Til daglig jobber hun som designer i Gjøvik og underviser, danser og koreograferer som freelance.

Kontakt: margarita@tuyodesign.no

Margarita - Don Quixote.jpg
Bilde_Astrid_Groseth_Foto_av_Håvard_Sk
ASTRID GROSETH

(Styremedlem 2020-22)

 

Astrids kunstnerskap består av dansekunst, koreografi, tekst, og ledelse av tverrfaglige verk. Hun søker stadig det kunstneriske mulighetsrommet og friksjonen mellom ulike kunnskapsfelt og fagprofesjoner. Utdanningen og arbeidserfaringen hennes befinner seg både i feltet dansekunst og koreografi, og hjelpekunst innen psykisk helse og læring/utvikling. 

Astrid er utdannet ved Spin Off forstudium i dans, og har BA i samtidsdans og pedagogikk fra Den norske balletthøyskole. Videre MA i rådgivningspedagogikk fra NTNU, med emner fra veiledning, pedagogikk, psykologi, ledelse og filosofi. Hun har gjennomført Spesialistutdanningen ved RBUP Øst og Sør, Regionsenter for barn og unges psykiske helse.

I 2019 mottok hun kunstnerstipend fra Hedmark fylkeskommune. Tidligere mottatt skrivestipend fra Scenekunst.no og Danseinformasjonen, Henning Børresens stipend til unge kunstnere, Statens kunstnerstipend for nyutdannede kunstnere, og Oslo bys utmerkelse for fremragende prestasjon.

Arbeidene hun har vært delaktig i, er bla vist på Kunsthall Oslo, Bærum kulturhus, Arktisk kultursenter og Riksscenen. Hun har skrevet dansekritikk av arbeid på Riksteateret, Riksscenen og Henie Onstad kunstsenter via Scenekunst.no. I 2005/2006 var hun på Norges landslag i cheerdance, og vant bronsemedalje i VM i Tokyo. I inn- og utland har hun deltatt på ulike workshoper, bla i Brussel, Tokyo, Gambia, Stockholm, Berlin og Kerala. 

Hennes langsiktige kunstneriske mål er å skape ny norsk dansekunst som berører og skaper ringvirkninger lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og dette vil hun gjøre med utgangspunkt i Ringsaker, hvor hun er bosatt. 

Kontakt: astrid.groseth@gmail.com

ANNETTE BRANDANGER

(Styremedlem 2020-22)

 

Annette er dansekunstner, født og oppvokst i Ottestad Stange. Hun trente dans ved MDD på Stange VGS og studerte Dance Performance (BA) og post grad performance/ Transitions Dance Company ved Laban Trinity i London, PPU Dans ved Kunsthøyskolen i Oslo og veilednings praksis ved Musikkhøyskolen i Oslo. 

 

Annette jobber primært frilans med uavhengige prosjekter, og har mottatt tilskudd og støtte for flere prosjekter. Hun er særlig interessert i tverrfaglige prosjekter og jobber i samarbeid med andre kunstnere og organisasjoner. 

Som utøver har hun har danset for bl.a Stewart Hopps, Jorge Crecis, Willie Dorner, og Lea Anderson, men også norske kompanier som Panta Rei, Kompani Ut og Body Tech.

 

Hun har erfaring med "community work"/dans I samfunnet, og jobbet med Learning and participation for English National Ballet, skoleprosjekter for Greenwich Dance Agency og Royal Academy of Dance og kreativ dans for Sadlers Wells og Siobhan Davis Studio.

Hun underviser masterklasser og profesjonell trening nasjonalt og internasjonalt, har undervist ved Teaterhøgskolen i Oslo, Den Norske ballettskole og Stange VGS med konseptet Constant Movement.  

 

Annette er grunnlegger av prosjektene SIB dance Lab og Breakaleg på Hamar.
 

www.constantmovement.com

IMG_9865.jpg
Minda_foto_Kristin_Bengtson (1).jpg
MINDA MARIE KALFOSS

Minda Marie er dansekunstner, dansepedagog og lektor, bosatt i Oslo. Hun har en bachelor i dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger (2013). I tillegg har hun studert dans ved Den Norske Balletthøyskole (08-09), Escola Superior de Danca i Lisboa (2012) og Peridance Capezio Center i New York (2014). Minda studerte også media production ved Scandinavian College of New York/Universitetet i Tromsø. Våren 2019 fullførte Minda Marie sin mastergrad i drama- og teaterkommunikasjon ved Institutt for estetiske fag ved OsloMet. Hennes masterprosjekt fikk tittelen «Samtidsdansen og den selvskrevne teksten. En undersøkelse av dansekunstnerens og publikums utfordringer i møte med den utvidede danseforestillingen». 

Minda sin arbeidserfaring består av både pedagogisk praksis og kunstnerisk arbeid, og hun har vekselvis jobbet med begge deler siden hun ble uteksaminert. Som en del av sitt frilans arbeid har Minda Marie produsert to egne forestillinger; Perspektiv (2015-2018) og Bagateller/eller (2014-2015), samt vært utøver for andre. Hun har blant annet jobbet for Panta Rei Danseteater, og med koreografene Katrine Kirsebom, Janne Camilla Lyster og Karen Høybakk Mikalsen. Siden 2019 er Minda en del av det nordiske prosjektet Lonely Riders, hvor hun er én av tre norske aktører. Prosjektet ble startet av den svenske dansekunstneren Måns Erlandson, og er et samarbeidsprosjekt mellom svenske, norske, finske og islandske scenekunstnere. 

Minda skriver også egne poetiske tekster. To av disse har blitt publisert; Jeg lever ditt liv ble utgitt i Journal for Ny Dans (2016) og Å slekte på modige damer ble utgitt i tidsskriftet Argument (2019). Minda har undervist ved flere ulike private danseskoler og kulturskoler, i videregående skole og på ulike sommerkurs og sommerleirer. Høsten 2020 er hun ansatt som prosjektmedarbeider på Danseinformasjonen, hvor hun jobber med deres dansehistoriske arkiv. 

Minda Marie sin tilknytning til Innlandet: 

Minda Marie Kalfoss er født og oppvokst på Kongsvinger. Der danset hun i mange år med lokale danselærere som Espen Furuseth og Anne-Line Kamøy, samt med Jessica Sandvold ved Jump Dansestudio. Hun var også elev ved Ritas ballettskole og ESS Danseskole v/Sølvi Heimdal. I løpet av sine år som danseelev på Kongsvinger deltok hun på mange ulike lokale forestillinger og prosjekter; deriblant vandreforestillingen og storsatsningen Dænna hæll are sia i 2008. Sommeren 2006 var hun én av fem norske, unge dansere som deltok på Drömsommarjobbet i Karlstad, Sverige. Dette var et samarbeidsprosjekt mellom Hedmark fylkeskommune og Värmlandsregionen. 

Minda Marie har også selv undervist på Jump Dansestudio, både mens hun selv var elev der og etter endt danseutdannelse. Hun har og undervist ved Kongsvinger musikk- og kulturskole. Skoleåret 2013/2014 var Minda Marie koreograf for musikalen Back to the 80’s ved Holt Ungdomsskole; et engasjement gjennom Holt Kulturforum v/Tone Fredheim. Hun har holdt jevnlige (sommer)kurs og workshops på Kongsvinger, selv om hun har sin base i Oslo.

INGRID BEKKEVOLL TAREBØ

Ingrid er utdannet dansekunstner og jobber som pedagog,
danser og koreograf. Hun har sin mastergrad i dansevitenskap fra NTNU, og er ballettpedagog med bachelor fra Høgskolen i Bodø. Hun har sin danseutdanning fra Performing Arts School i Gøteborg og gikk på danselinja ved Stange vgs. som det aller første kullet i 1994.

 

Ingrid har jobbet som pedagog på danselinja ved Bodø videregående skole og på Ballettpedagogutdanningen ved Høgskolen i Bodø. Hun er fast ansatt som lektor i danseteknikk og dansevitenskap på danselinja ved Ski Videregående skole i Nordre Follo/Viken. Hun har vært med på å bygge opp danselinja ved Ski Videregående skole siden den ble etablert i 2002.

 

Hun har jobbet som koreograf og danser ved diverse produksjoner på Parkteateret i Moss og i Kolben kulturhus. Ingrid har vært med i
utviklingsarbeid innenfor danseutdanningene i Utdanningsetaten i Oslo, samt jobbet som styremedlem i Dans i Skolen/nå SANS. Hun har jobbet med fagfornyelsen i Musikk, dans og drama utdanningen i videregående utdanningsløp i Utdanningsdirektoratet, og har vært representant for dansefagene her.

 

Ingrid er aktiv tangodanser i Oslo tangomiljø, og danser på Milongaer i det profesjonelle dansemiljøet i Oslo.

Kontakt: ingridta@viken.no

Foto_av_Ingunn_Bekkevoll_Tareb%C3%83%C2%

ER DU MEDLEM OG VIL HA EN PROFIL HER?
 

Send bio og bilde, evt link til sosiale medier til info@dansinn.no

bottom of page